Tein T:n pihaan yhden jäljen aloituksen ja sitten 750 askeleen jäljen. Nurmi oli lyhyttä ja kuivahkoa, lämmintä yli 25. Jälki ainakin 3h vanha.

1. aloitusjälki ei onnistunut lainkaan. Ihku ei löytänyt paalulta eteenpäin.

2. jäljen aloitus oli hieman parempi, mutta voi pojat kuinka oli vaikeaa. Koira oli kyllä kiinnostunut jäljestä, mutta sitä ei meinannut löytyä millään. Päätin antaa koiran etsiä hieman laajemmalla kaarella, sillä se yritti kuitenkin kovasti. Estin vain sen jatkamisen ihan väärään suuntaan ja annoin sen edetä vain toivottuun suuntaan. Luulen, että koira löysi muut esineet yhtä lukuunottamatta. Tässä kohden olimme varmaan 2m jäljen sivussa. Kulmat löytyivät jotenkin ja homma jatkui eteenpäin. Ihan viimeisen kulman Ihku ohitti ja annoin sen etsiä jäljen sitten uudestaan. Jälki ja loppukippo löytyivät vasta n. 40 min jäljestyksen, yrityksen ja usean erehdyksen myötä. Mutta mielestäni koira ansaitsi ruokansa, sillä se todella yritti koko ajan. Harjoitus oli vain aivan liian vaikea.

Huh! Seuraavaksi yritetään hieman helpompaa. Se on vain hieman hankalaa, sillä en olisi luullut, että tämäkään jälki olisi niin vaikea - kuiva ja kuuma ilma yllätti vaikutuksillaan!