Aamulla oli testin aika reilun kahden viikon intensiivisen treenauksen jälkeen. Päätin katsoa, kuinka paljon koira antaa...

Olimme siis Lempäälässä. Sari toimi liikkurina. Hetsasin Ihkua hiukan vinkupallolla kenttien välissä ja sit vain "kokeeseen".

Alkukontakti oli ok, mutta seuraaminen oli kamalaa... Onneksi myötämielinen liikkuri helpotti hommaa aika lailla ja saimme homman räpellettyä läpi. Ihku olisi halunnut pörrätä kentän läpi ja se otti häiriötä kaikesta - se siis tiputtio kontaktin vähän väliä ja katseli seiniä ja esteitä, otti sivuttaisetäisyyttä ja jätätti. Jep, jep. Mutta kaikesta tästä huolimatta, se oli selvästi hyvässä fiilarissa, kun pätkä oli suoritettu!

Istumisen seuruu oli lähes yhtä kamalaa, mutta muuten liike ok.

Luoksetulo oli hieno!

Ruutu oli muuten ok, mutta seuruuseen tulo oli hiukan väljä.

Hyppynouto oli muuten hieno, mutta varasti edestä sivulle siirtymisen.

Metallinouto oli hieno!

Tunnarissa epävarmuutta ilmassa ja aavistus muiden kapuloiden maistelua. Vauhti ja muut ok.

Kakeissa vasta toisella käskyllä maahan ja tarvcitsi lisäkäskyn toiseen seisomiseen, sillä nousi maasta istumaan seisomisen sijaan. Peruutti n. 5 cm ja hieman kiertyi ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Muuten bueno!

Jee! Ipana olisi ehkä saanut, jopa yklköstuloksen, jos tämä olisi ollut oikea koe! Eli hyvään suuntaan on treeni mennyt!!!!

Lopuksi vahvistin vielä kentälle tuloja ja seuruun aloituksia, maahanmenoja sekä luoksarissa että kakeissa ja lopuksi vielä tunnari x2, joista jälkimmäinen oli hieno! Hyvä Ihku!!!!!