Itsenäisyyspäivänä kävimme Sarin kanssa kenraaliharjoituksissa Tamskin tallilla. Vieressä oli agi-treenit, joten häiriötä piisasi!

Aloitin Ihkun kanssa jälleen kontaktin vahvistamisella ensin namilla ja sitten lelulla. Tässä ohessa lyhyitä seuruupätkiä, jotka sujuivat hyvällä ilmeellä häiriöistä huolimatta. Ja sit treeniin eli alkuun luoksetulon vauhdin vahvistus ja yksi stoppi, jossa Sari palkkasi taas yllättäin supikoiralla koiran takaa. Sitten ruututreeniä, jossa lätkä apuna, jotta keskusta taas tarkentuisi ennen kokeita.

Tauon jälkeen vahvistin hyppyä antamalla koiran tarjota hyppimistä ihan ittekseen ja palkkaamalla tästä wubballa. Sit muutama kapulan nosto sekä puulla että metskulla ja kun nämä sujuivat hyvin, otin myös kisamaisen hyppynoudon, jossa palkka hienosta takaisinhypystä. Näyttää siltä, että hyppyongelma on mahdollisesti ohitettu! Tunnarissa oli jälleen tarkastelua ja suurta epävarmuutta ilmassa, mutta oma löytyi. Tämän jälkeen vielä kakejen asenteen vahvistus ennen ensimmäistä käskyä ja siitä vapautus takana olevalle ruoalle.

Aivan lopuksi vahvistelin tunnaria vielä 4-5 kertaa ihan läheltä ja siihenkin alkoi tulla varmuutta. Hyvä Ihku!

Nyt loppuviikko vain leikkien ja omaa päätä kasaten! kiitos Sari seurasta jälleen kerran!