Lauantaina debytoimme Ihkun kanssa siis voittajaluokassa ja se oli kyllä aika ihanaa, vaikka siirtotulosta emme saaneetkaan. Loppupisteet siis surkeat 215 ja III-palkinto, mutta siitä huolimatta olin tosi onnellinen! Sari & Kurt nappasivat luokkavoiton huikealla 300p saldolla! Mieletöntä! Meillä on superetreenikamut!!!

Eli kokeet siis SDP-hallissa ja tuomarina Juha Kurtti. Me aloitimme.

Paikkamakuu meni loistavasti. Alussa lievää haistelua ja kerran oli siirtänyt etutassuja. Mutta koira oli hienossa vireessä ja seurasi nätisti pois kehästä! 10!

Menin kehään sillä ajatuksella, että tämä koe on joka tapauksessa meidän ensimmäinen voittajaluokan kokeemme ja siitä pitää nauttia täysin siemauksin! Ja mä nautin! Toki mua jännitti alussa, mutta jännitys väheni liike liikkeeltä ja koirakin tuntui aika hyvältä. Mieletön fiilari!

Eli kehäänmeno ok. Seuruun alussa Ihku ei ottanut kontaktia, joten jouduin vain lähtemään liikkeelle. Seuraaminen ok. HIeman hitailua perusasennoissa, mutta Ihku ei väistänyt seinää, vaikka meidät ohjattiin tosi lähelle! Ihanaa! Kaavio oli tosi helppo ja lyhyt. Onneksi. Tästä 9!

Istuminen meni ikävästi seisomiseksi, mutta seisomisena se oli hieno... ;) 0!

Luoksetulon alussa hieman koiran virittelyä ja liike sujui hienosti, mutta viimeisessä pätkässä hieman hitaampi vauhti ja hieman hidas pa:n otto. Tästä 8,5! Mutta stopit olivat oikeasti tosi hienot! Jesh!

Ruutu 10! Se OLI HIENO!

Hyppynouto. 9,5! Hieman hitailua nostossa...

Metalli 5! Auuuts! Ihku hädin tusklin kykeni nostamaan kapulan... mä jo virkoin Kurtille, että jätetään tähän, just kun koira tuskaisesti sai kapulan ylös ja palautti sen sit ravaten... Noloa...

Tunnarissa hyvät meno- & paluuvauhdit, mutta koira tarkasti rivistön kolmesti ennen kuinotti omansa. Epävarmuuttahan on ollut ilmassa viimeisen parin viikon ajan, joten sen mukainen suoritus. Tästä 7!

Mutta sit kaket!!! NOLLA! Ihku ei kyennyt nousemaan seisomaan ja niinpä asennonvaihdoksia ei tullut tarpeeksi tulokseen. Rassu kuormittui siis kuitenkin, vaikka lähtikin kehästä reippaan oloisesti ja näytti ihan tomeralta. Kun juoksimme ulos hallista ja Sari antoi Ihkulle supikoiran palkaksi kuormittuneisuus näkyi eli Ihku ei  ruvennut leikkimään lainkaan. Onneklsi possunkorva kuitenkin kelpasi!

Ja kokonaisvaikutus siis 8.

Mutta mutta... Olen todella onnellinen tästä kokeesta! Ensinnäkin, mä pystyin kokoamaan itseni ja mulla oli oikeasti kivaa! Koira oli hyvässä fiilarissa eikä ahdistus pistänyt silmiin! Ja se osaa hommat hienosti! Se ei vain ole vielä ihan valmis. Jännä paikka ja kokeet ja kaikki aiheuttivat kuitenkin kuormaa niin, että metalli meni pipariksi ja varmaan kakekooma tuli osin tästä ja osin tuosta tunnarin epävarmuudesta. Liikkeestä istumisen nollaus oli aika puhdas vahinko ja menee vielä mun alkujännityksen piikkiin. Eli jatkamme harjoittelua hyväksi havaitulla tavalla ja häiriöitä tasaisesti lisäten, niin että eiköhän tuo voittaja saada kasaan helmikuun kokeisiin mennessä! Ja ensi viikolla alamme joka tapauksessa treenata merkkiä ja ohjattua noutoa sekä zetaa. Näin on!

Superkiitokset treenikavereille ja kannustajille niin kokeissa kuin muuallakin! Outille erityiskiitos siitä, että käski nauttia ensimmäisestä FH-kokeesta. Sama metodi toimi hyvin nytkin! Sarille kiitoksia ei voi enää edes laskea! Kiitos Marikalle myös! Ja Jaanalle viimeisistä operanteista neuvoista koskien lähellä olo -leikkiä ja paikkamakuita!!!