Hiljainen kotitreenauskin tuo tuloksia... :) Nyt Ihku on odottanut ruokaansa täydet 4 min ilman, että tassut liikkuvat yhtään! Jihuu! Ja poju rauhoittuu tehtävään tosi nopsasti, mikä on kiva. Tavoitteena on nostaa aika ad 8 minuuttiin sisäharkoissa, silloin häiriössä 4 min on lastenleikkiä!

Ja eilen sain myös ohjatun suuntautumiset valmiiksi, eli nyt Ipana osaa häiriöttömässä ympäristössä mennä merkille ja siitä haluamalleni lätkälle ilman, että keskimmäinen lätkä haittaisi menoa yhtään! Ihanaa! Vahvistelen tätä vielä hieman ja sit otan myös ohjatun noudon kapulat mukaan. Uskoisin, että pari viikkoa maltilla, ja homma on kasassa.

Luoksarin suhteen aloin pohtia, jotta antaisinko koiruuden vain kuitenkin tulla ihan suoraan sivulle ilman edessä pysähtymisen kommervenkkejä... Tuskinpa mä ton otuksen kanssa menen koskaan pk-kokeitten tottisosuuteen, joten ihan turhaa tällainen hinkutus... Ja Ihku aina ajoittain niin mieluusti suhahtaa suoraan sivulle, vaikken ole tästä vahvistanutkaan. Eilen sitten päätin katsoa asiaa sormien läpi ja palkkasin, kun peruasento oli kuitenkin hyvä.... Ehkäpä jatkan näin... :)