Kävin eilen Riikan ja Annan kanssa kana-areenalla treenaamassa ja näin Rieha-kelpparin ihan livenä. Aikas ihana! 

Treenit oli tosi kivat ja oli taas vaihteeksi kiva katsella uusien ihmisten treenailuja! Tosi mukavaa meininkiä! Tsemppiä vain kokeisiin Anna & Pipsa! Ja hienoa työstöä Riikka & Rieha! Ihan pakahduttavaa! :)

Mutta se mistä olin ikionnellinen eilisissä treeneissä oli Ihkun käytös! Se kirmaili aina halliin tullessaan molempien treenikamujen luona ja yritti jopa pusutella näitä vauhdista! Siis aivan uskomatonta! Mun epäluuloinen ja aggressiivinen pikkuhirviöni! Eikä se ottanut vierraista koiristakaan mitenkään ihan hirveästi häiriötä. Paikkamakuuseen hemaisevien leidien väliin oli toki tosi vaikea tulla, mutta kun Ihku oli siinä, se oli tosi ok ja leikki ja keskittyi hyvin. kana-areenan matto oli ehdottomasti suurin häiriö, eikä sekään ollut mahdoton... ainakaan mulla ei mennyt hihat!

Illalla vedin BH-kaupunkiosuustreenin Prismalla Minnan kanssa. Ja koska Minna sujahteli fillarilla paikasta toiseen, Ihku joutui häiriökoiraksi. Harkkoihin osallistui kolme nuorta urosta (bc, aussi ja mali) ja siitä huolimatta Ihku käyttäytyi niin kuin BH-koiran pitääkin! Se ei haastanut muita koiria ja oli jopa innoissaan joka kerta kun otin sen autosta ulos uuteen kävelyyn. Parkkipaikalla vilistävät ostoskärryt ja lapset olivat lähes hajutonta ilmaa! Ja ihmiset oli niin ihania! Ipana vain shuuteli vieraita käsille...

Näyttää siis siltä, että reilun 4,5 v iässä Ihkusta on tullut herrasmies! Auuuh! Mä rakastan tota koiraa!!!