Viikonloppuna oli toko-maajoukkueen kevätleiri Loviisassa ja olimme siellä Sarin kanssa kuunteluoppilaina. Sari ja Kurt-san olivat perjantaina myös näyttökokeessa. Ja Ihku oli mukana ihan turistina... se taisikin olla ainoa, jonka mielestä reissu oli vähemmän kiva... Ihku väsyy noissa reissuissa ihan valtavasti ja alkaa olla hiukan kärttyinen sit kaikille.

Mutta siis asiaan! Eli Maria Brandel oli LOISTAVA! Odotukseni leirin suhteen olivat kovat, mutta siitä huolimatta tulin yllättyneeksi, kuinka paljon paljon hienompi koulutus oli kuin olisin ikinä uskonut. :) Maria on loistava pedagogi ja lisäksi mä todella tykkään hänen tavastaan kouluttaa! Moni aiemmin lukemani asia avautui nyt ihan eri tavalla ja ehkä konkreettisimpina asioina yritän nyt muistaa seuraavaa:

1) Priorisoi tekemisesi! Et voi tehdä kaikkea kerralla!

2) Opettele kertomaan koiralle, milloin suoritus ei ollut tarpeeksi hyvä. Vaadi siis itseltäsi kriteeristä kiinni pitoa!

3) Treenaa sekä osia että kokonaisuuksia kutakuinkin yhtä paljon!

Asioita tuli kirjattua ylös yhteensä 25 vihkosivua... Kunhan saan jostain kaivettua aikaa, kirjoitan ajatukset puhtaaksi ja teen tulevat suunnitelmat sen pohjalta.

Kiitos kaikille leirillä mukana olleille! Oli todella kivaa ja antoisaa!!!!