Käytin Veera-vanhuksen vain pikaisella korttelikävelyllä töiden jälkeen, sillä helle meinasi oitis uuvuttaa pienen. Tämän jälkeen lähdin porosten kanssa Kauppiin pidemmälle kävelylle. Iihkali oli kiltisti koko matkan, tuli kutsuttaessa eikä muutenkaan karkaillut.

Kävin vinttikoiraradan kentällä leikkimässä koirien kanssa narupallolla. Ensin oli Ursulan vuoro ja se oli kyllä hyperonnellinen. Mutta ikä alkaa silläkin painaa ja tietty tuo helle... mummo mutusti palloa mieluummin kuin olisi tullut tarjoamaan sitä taas revittäväksi. Otin leikin ohessa hieman seuraamista, luoksetuloja ja kakeja, ja kaikki hienosti, meidän ihka-omalla tyylillä :)

Iihkali oli heti leikissä mukana, kun sen vuoro koitti. Se on vain niin nopea, että mulla on vaikeuksia pitää se irti pallosta, ja toisaalta se tekee niin järkyttäviä loikkia, että pelkään välillä nenäni puolesta! No tyyli oli sitä itteänsä, mutta leikki sujui siitä huolimatta, ja sain jopa yhdistettyä muutaman kerran pallon takaisintuomisen ja muutaman askeleen seuraamisen mukaan. Lopussa paijailin vielä Iippaa, joka kelli selällään pallo suussa. Kyllä se on aikas lutunen!

Leikkisession jälkeen koirat pääsivät Nässyyn virvoitteleen. Ulda ui ja haki keppejä Ihkun loikkiessa rantavedessä kylkiä myöden. Uimiseen Iippa ei vieläkään ryhtynyt...

Kotona naksuttelin eri ruokintasessioilla maahanmenoja ja myös istumisia. Ihku alkaa olla aika nopea noissa. Vielä se hieman askeltaa maahanmenossa, mutta muutaman kerran vauhtia on ollut jo niin paljon, etten tiedä onko se askeltamalla yhtään hitaampi kuin jos se tippuisi maahan. Istumisetkin oli tosi nopeita iltaruoalla. jatkan vielä näitä sisällä ja rupean sitten siirtämään niitä yhä enenevässä määrin myös ulos. Maahanmenojahan on naksuteltu jo myös aamulenkillä, mutta ulkosalla ne ovat vielä turhan hitaita, nopeampia nekin tosin kuin vielä viikko sitten!