Olemme tokotelleet ja jäljet 185-186. on ajettu.

Tottiksessa olen aloittanut luoksetulon stoppien opettamisen. Aloitin naksuttelemalla kahden tassun siirrosta lätkälle. Nyt pysähdykset luoksetulon yhteydessä onnistuvat. Koira siis tarjoaa pysäystä lätkälle. Seuraavana taas mietintämyssyä ja vauhdin tekeminen liikkeeseen sekä käsimerkki ja lätkän häivytys.

Kakeissa päätin ottaa seisomisen mukaan, jottei homma unohdu. Nyt lähinnä tarjoamisia läheltä ja tekniikan palautusta. Hiljalleen etäisyyden kasvatusta.

Maahanmenoihin en edelleenkään ole oikein tyytyväinen... kaksiosaista toimintaa. Tämä täytyy kuitenkin jättää hautumaan, jottei hermorakenne mene...

Seuraaminen on tiivistynyt huomattavasti, kun siirryin sipsuttavampaan kävelyyn perinteisen chaplin-askellukseni sijaan... Pienestä se on näemmä kiinni. Myös käännökset ovat tämän myötä parantuneet.

Jäljillä on ollut n. 450 askelta. Mukana esineet ja 90 asteen kulmat, jotka ovat sujuneet nyt hyvin, kun olen laittanut nameja het kulman jälkeen. Tyhjiä se 20 useamman kerran / jälki. Hyvin sujuu. Ilmaisut jees. Poistin lähtönamit. Jatkossa nameja voisi laittaa lähemmäs esineen jälkeen. Myös tyhjien kasvatusta. Viimeisellä jäljellä Ihku sai ruokakupin taskusta ilmaistuaan esineen, eli olen siis nyt poistanut myös loppukipon.