Käytin Ursulan ja Ihkun Toimelantien perällä kävelyllä ja uimassa. Tämän kesän lämpöennätys jossain... 37 astetta! Viimeksi kesällä 1914 on ollut yhtä kuuma... maailma sulaa...

Lenkin jälkeen jäin Jaakonmäen puistoon treenaamaan ja helteestä huolimatta molemmat koirat jaksoivat hienosti!

Ihkulla aluksi seuraamiskaavio, jossa suorat juosten, kulmat kävellen. Tämä hyvin. Seuraava kaavio kokonaan juosten ja aika kiva, vaikka itse sanonkin! Frisbee palkaksi. Molemmissa yhdet käännökset oik ja vas sekä täyskäännös ja liikkeestä seisaus.

Tästä juoksin hakemaan muovista noutokapulaa ja vaihdoin frisbeen isoon geelipalloon. Noudossa hiukan kuhnimista noston jälkeen, mutta koiran ilme on parantunut ja se lähti kevyesti laukaten luokse, lopussa raviin, mutta korvat pysyivät hienosti pystyssä. Loppuasento hieno, palkka jalkojen välistä ennen luovutusta.

Tämän jälkeen luoksetulo ilman stoppia loppuun saakka. Täyden kympin liike! Ja siitä kehun jälkeen kaket, jotka ihan jees ja näistä pallopalkka perusasennon jälkeen.

Lopputreenaus nurtsilla, jossa otin puunkiertoa ja siitä uppeja, jotka kivoja ja jopa yhden maahanmenon. Tämä hieman hidas, mutta aika hieno ottaen huomioon, että sitä ei ole tehty ikinä ennen! Ja nyt on puunkiertoetäisyyskin kasvanut kivasti!

Vielä kakeja, joissa 15 askeleen etäisyydellä jumitus, mutta kymmenen askeleen etäisyydetä istumaan nousu oli hieno!

Lopuksi Ursulakin pääsi hiukan höntsäileen seuruuta, jääviä, luoksaria ja kakeja. Hassu mummu!