Ursula sai toimia häiriökoirana Jurrille. Se seurasi mua juoksujalkaa pitkät pätkät ja oli oikein onnellinen saamastaan huomiosta. Muru! Alkuun epämääräinen häiriöhuutelumme hieman ahdisti, mutta olo rentoutui, kun koissu huomasi, ettei se ollut huutelun kohteena vaan sai vain namia koko ajan!

Ihku aloitti sessionsa varsin kisamaisesti. Vein sen kentälle jämerästi asennossa ja hienosti hippulainen tarjosi seuraamista ja ns. BH-ilmottautuminenkin sujui hienosti, vaikka unelmien Akka tuli samaan aikaan kentälle! Varsinaisen treeniosuuden aloitin noudoilla. Kapula oli nyt pehmustettu kankaalla (jota Sari kyllä moitti!). Ensimmäisen noston yhteydessä kapulaa piti tutkata tovi, mutta kaksi uusintaa sujui hienosti ja palautusvauhti vaikutti aiemmasta kasvaneen. Hyvä! Sitten jatkoimme BH-kaavion mukaista seuraamista aivan ex tempore. Juoksussa hieman väljeni, hitaassa käynnissä jälleen tiivistyi. Täyskäännöksessä etupää on nopea, mutta takapää leviää. Tähän mietimme s-kuviota kuuriksi. Sitä täytyy katsoa kotona.

Kakkos-osuudella aloitin räjähtävillä lähdöillä sekä istumisesta että maasta. Molemmat todella vauhdikkaita. Sitten laitoimme lätkän maahan ja Ihku sai tarjota luoksarin pysähdystä. Alkuun namipalkka ja muutaman onnistuneen toiston jälkeen Marika siirtyi pallon kanssa koira taa ja vapautin koiran sinne hyvän pysäyksen jälkeen. Aluksi Ihku oli lievästi ihmeissään, mutta hieman valot syttyivät toistoissa. Kolmas eli viimeinen toisto oli paras. Siinä oli jo todella idistä! Jatkoin seuraavaksi peruutusharkkoihin, jotka aloitin aamuruoalla. Hienosti penne tarjoili peruutuksia ja heittelin sille siitä namia pään yli. Taitava koira! Lopetimme treenin näin lyhyeen, sillä uudet asiat onnistuivat hienosti ja haluan, että ne hieman jalostuvat pienen päässä ilman lisäahnehtimisia!

Kiitos koko köörille mukavista treeneistä!