Suhasimme Tamskin tallille perjantaina. Ihku oli heti oikeassa vireessä ja niinpä aloitin ilman turhia kommervenkkejä. Hiukan seuraamista, jäävät pikaisesti. Näiden jälkeen luoksetulo ilman merkkejä. Marika käskytti ja Sari palkkasi takaa pysäyksestä. Samaan sessioon vielä nouto, jossa palkkapallo paluusta. Hyppy, jossa taas kiersi ensin ja hyppäsi vasta toisella yrityksellä, mutta tämä ok. Vaihdoimme esteen toiseen asentoon, uusinta ok. Pientä kaketus-leikkiä, mutta ei varsinaista kisaliikettä enää.

Välillä Ihku odotteli narussa takki päällä. Kitinää.

Loppuun vielä hyppy jälleen uudessa paikassa ja tästä ruoka palkaksi. Hyvin meni. :)

Hui! Jännää! Mutta positiivista on se, että ainakin toistaiseksi mä hallitsen hermoni aika hyvin ja Iihkalikin on hyvällä tuulella ja tosi innokas. Kisoissa voi sitten toki olla toisin... ihan molempien osalta! Kaikki voi mennä pipariksi, mutta kyllä meillä ihan mahkut on siihen ykköstulokseen, jos vain palikat osuvat kohdilleen. Joka tapauksessa tässä on ollut hyvää treeniä näihin kisoihin valmistelussa.

Eniten osasissa olevat liikkeet ovat luoksetulo ja nouto, mutta myös hypyn epävarmuus on suuri. Seuraamisen luulisin olevan kohtuullisen vahvalla pohjalla. Mutta kaikkea voi aina tapahtua. Let's see kuinka meidän käy. Yritys on kuitenkin kova! ;)