Ursula otti ensin seuraamista teemana hitaat ja nopeat. Hitaan kävelyn kulmissa kontakti tuppaa laskemaan, ja koira jätättää hieman. Juoksut sujuivat mukavasti. Vahvistan siis edelleen hidasta ja sen kulmia. Luoksetulossa otin seisomisesta suoraan tulon. Haukahti kerran, toistolla hyvä. Ruudun merkille mennessä haukahti, mutta siitä heti palkka. Ruudusta kutsussa jälleen toinen kerta sujui hyvin. Ohjatun noudon otin muuten lähes kismaisesti, mutta syöttelin Uldaa ennen merkille lähetystä ja tämä olikin priima! Noudossa haukahti, mutta itse nouto oli hyvä. Palkkaus vauhdista. Lopuksi otin vielä kaket, joissa seiso-istu. Tämä täydellinen. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Seuraavaksi täytyy ottaa noita nyt väliin jääneitä liikkeitä (idari, metalli, tunnari) + hidasta seuruuta pätkä.

 

Ihku otti ensin ruutu + seuraamissession. Tämä meni oikein hyvin. Kerran yritti karata ruutuun, mutta sain estettyä sen. Sen jälkeen pari hyppyä hattuun ja luoksetulo. Kaikki hyvässä vireessä ja vauhdilla.

 

Pentutreeneissä oli hyvin häiriötä, kun Luca-sukulaispoika tuli tutustumaan paikkaan ja mellasti vieressä. Hyvin Ihku pystyi kuitenkin taas keskittymään, vaikka häiriö oli melkoinen. Pikku pätkä pujottelua naapurikoiran ympäri. Sujui ihan ok. Täytyy vain muistaa antaa Ihkun syödä nami rauhassa palkkauksen jälkeen ettei tikahdu. Luoksetulo otettiin kujassa. Testasin suoraan eteentuloa, mutta hops… ohi meni! Vauhtia oli kyllä loppuun saakka vaikka muille jakaa. Pikkutauon jälkeen otin muutaman namilla eteentulon ja lopuksi hatulla pikkumatkalta luoksetulon. Lelulla tulee selvästi paremmalla innolla, mutta jäi hieman kauas istumaan. Kuitenkin hyvä korjaus alun luoksetulon ohiajautumiseen.

 

Sade keskeytti treenit välissä, mutta onneksi kuuro ajautui nopeasti poiskin. Laidalla otin vielä leikit noutokapuloilla. Intoa oli, mutta nyt täytyisi jalostaa hommaa niin, että ei tiputa kapulaa heti kulman jälkeen, eli hetsauksen viivästys tai naksulla oikean kapulan kannon ja tuonnin merkkaus. Täytyy harkita… Kapulan nostot eivät oikein sujuneet. Olin taas toivottoman hidas itse… Täytyy muistaa naksauttaa, kun Ihku nostaa niskaansa eli merkata juuri se hetki, kun puree kapulaan kiinni.

 

Lopuksi menimme vielä lenkille Marikan, Jurrin, Lucan sekä Lucan omien ihmisten eli Marjan ja Raulin kanssa.

 

Illalla lueskelin uusinta Canista ja sain paljon loistavia ideoita. Hmmm! En malttaisi odottaa, että pääsen niitä toteuttamaan! J