Ursulan suoritti ensin seuraamista, idarin, luoksetulon ja ruudun. Kamala meteli! ;)

Iihkali aloitti hetsausnoudolla, jossa paluumatkalla kehut ja palkaksi narupallo jalkojen välistä. Seuraavana hetsausluoksetulo Sarin pitäessä koiraa kiinni. Otin käsiavusteella loppuasennon eteen. Törmäsi aika lailla, mutta tuli kuitenkin. Muutama läheltä luokstulo, joista palkka jalkojen välistä ja edestä vuorotellen. Täytyy ottaa tuo eteentulo nyt naksutteluohjelmaan. Eihän se sitä vauhdista voi osata, jos asiaa ei ole pitkään aikaan verestetty! Loppuun vielä hyppyä, jonne Ihku sinkosi ennen kuin ehdin sitä laskea Rupsun jäljiltä - menopaluu 50 cm korkeudelta sujui vauhdilla! Laskimme estettä kuitenkin ja Ihku sai tarjota hyppimistä lätkälle ja takaisin. Alkuun Sari palkkasi sivusta toista puolta, mutta sitten Ihku sai tarjota meno-paluuta ja mä palkkasin tulosta. Hienosti sujui! Koira ei olisi malttanut lopettaa lainkaan!

Kakkosvaiheessa aloitin seuraamisella, joka lähti mielestäni hieman hitaasti käyntiin, mutta lähtihän se ja olin oikein tyytyväinen. Perusasennon vahvistaminen on tiivistänyt koko systeemiä ja nyt myös käännöksen ovat parempia. Jatkoin ottamalla edestä sivullesiirtymiä. Ehsin pyytää vain pari siirtymää, kun Ihku rupesi tarjoamaan siirtymää niin nopeasti etten ehtinyt kääntyä sen eteen vaan se kääntyi saman tien mukana. Hienoa! Loppuun vielä noutokapulanaksuttelut, joista viimeisenä heitin kapulan parin metrin päähän, mistä Ihku toi sen mulle tiiviiseen etuasentoon ja piti tiukasti vastaan ottaessani kapulan laipoista kiinni. Wow! Penne on tosiaan edistynyt!

Treenien jälkeen suhasimme Mikon ja porostimien kanssa juoksulenkille. Ihanaa! Siinä pää kyllä tyhjenee. Sori Sari, kun tein näin ohikat... !