Treenasimme Marikan ja Sarin kanssa vuoronperään, jotta jokainen sai syyniä osakseen.

Ihku aloitti luoksetuloilla. Yritin spontaania tuloaa ilman kutsua, mutta ei onnistunut. Ihkun ote herpaantuu, kun jätän sen kiinnipidettäväksi. Nyt pitkät luoksetulot vallan atuolle, ja räjähtäviä lähtöjä PAKO mukaanlukien kehiin! Ja täytyy testata ruokapalkkaa myös, vaikka possunkorvasiivua... Lyhyeltä matkalta syöksyt jalkojen välistä ok. Loppuun vielä eri asentojen tarjoamista leikin ohessa. Istuminen ja maahanmeno ok, mutta lopetin nopeasti, sillä kone alkoi hyytyä.

Kakkosvaihe oli surkea... ainakin osin. Alkuun hyppyä tarjoamalla. Alun jälkeen siirryimme Sarin kanssa hieman esteen sivuun. Kerran Ihku korjasi hienosti... ohitti esteen, mutta havaitsi virheen saman tien ja pomppasi esteen yli takaisin mun luo. Lopussa toinen kierto, kun olimme liian sivussa, mutta lopetus kuitenkin onnistuneisiin pomppuihin. Jatkoin seuraamisella, mutta miedosti savustetut läskit eivät oikein sytyttäneet ja vaadin liian vaikeita... Ja Ihkun asento on siirtynyt tosi väljäksi. Auuuh!

Kolmosvaiheessa palkkasin rätillä noutokapulan kantamisesta vauhdissa x2, kapulan ottamisesta vauhdissa kädestä x2. Jälkimmäisestä frisbee-palkka, joka toimi hyvin. Sitten pari kertaa kapulan tuonti eteen, josta lelupalkka ja loppuun vielä Marika antoi kapulan Ihkulle, joka toi sen eteeni ja siitä palkka. Nämä menivät oikein hyvin! Ja ihan viimeksi muutamaa naksutus merkin lätkimisestä... mikä on inan tahmeeta edelleen...

Treenien aikana ilmeni nyt jo toisen kerran ääniongelmaa! Ihku haukkui esim. alussa ihan hulluna ja luoksetuloissa kiinnipidossa varsinkin. Koska kyseessä oli jo toinen kerta, asiaan on nyt puututtava kovalla otteella. Jatkossa treenit tauolle heti, kun mölinää ilmenee. Se ei kuulu koulutuskentälle!

Treenien jälkeen suhasimme koko jengillä vielä lenkille. Iipan piti olla kiinni, sillä pimeys tulee jo tosi aikaisin.

Illalla naksuttelin vielä tuota seuraamisasentoa kotona, ja kyllähän se hieman parani. Täytyy muistaa lliimata käsi sivusaumaan. Ihku on oppinut pukkaamaan sen sivuun ja olen siis itse palkinnut sen huomattavan kauaksi jalastani. Siinä siis vika ja syy sivuttaisetäisyyden kasvuun!