Taas paikalla oli mukavaa ja innostunutta porukkaa. Treenit sujuivat jouhevasti ja aina välillä tämä kouluttaminen on oikeastaan aika mukavaa.Silmänisku Tsemppiä Lilille ensimmäisiin kisoihin Herin kera. Hieman äksöniä, niin hyvä siitä tulee! ;)

Uskaltauduin jopa Iihkalin kanssa kentälle muiden treenien jälkeen! Otimme ihan vain lyhyesti hieman istumiseen jäämisiä namipalkalla ja pysähtymisavulla. Nämä kohtuullisia. Väleissä seuraamiset olivat hienoja ja koira oli kokolailla hienosti hommassa mukana. Marika avusti luoksetulossa, joka meni kuitenkin plörinäksi, sillä viime metreillä hyvän luoksetulon jälkeen Ihku kaappasi jonkun hajun nenäänsä ja kiiti sivulle maata haistelemaan. Aargh! Kielsin koiraa ja jahtasinkin sitä hieman pois haistelemasta... ja muutaman hetken kuluttua se saapui hitaasti luokseni. Jatkoin kuitenkin tästä välittömästi seuraamiseen ja het koira oli taas mukana ja hyvä. Aivan loppuun vain rapsuttelin ja paijasin Ihkua maassa. Se sai kiljumishepulin nähdessään Ruubertin tulevan kentälle ja tästä sainkin oivan tilaisuuden harjoittaa rauhoittumista koiran kanssa. Hyvin Ihku tarjosi mammumista ja painoi nassuaan liiskaksi maata pitkin. Kivat pikatreenit, joiden päätteeksi Ihku sai tervehtiä Erikan ja Helin Joli-shellietä. Iippa maastoutui hienosti ihan litteäksi, jotta olisi samalla tasolla pienen pennen kanssa ja nätisti tuo tervehdys sujuikin.Hymy

Illalla toistin vielä liikkeestä istumiset takapihalla ja nopsasta istumisesta poju pääsi ruokakipolle, jonka se imuroi Dysonin veroisesti!