Lauantaina treffasimme CM:n takana nurtsilla. Ihku aloitti hypyllä, jonka se leiskautti hienosti ilman mitään epäröintiä molempiin suuntiin. Istuminen oli nopea, mutta takaisintulossa koira tuli suoraan sivulle, kun käskin sen vain hypätä. Seuraavaksi luoksetulo, jossa ensimmäisessä suora loppuun tulo, toisessa uppi käsimerkillä. Uusi paikka hidasti itse luoksetulojen vauhtia hieman, mutta pysäys oli hieno! Tästä sitten taas puukapulan tuonnin naksutteluihin.

Eka sessiossa oli hieman taas hitautta, mutta toisela sessiolla sain jo testattua ja minuuttin mahtui 13 nostoa! Hienoa!

Tämän jälkeen siirryimme CM:n etuovelle ja se oli Ihkusta aikaa kauheaa. Naksuttelin siis alkuun kontaktista ja kun se alkoi sujua siirryin sivulletuloihin. Yritin noutoa, mutta ei heti onnistunut. Helpotin olemalla kyykyssä koiran edessä ja vahvistamalla aluksi vain kapulan nostoa. 5 noston jälkeen siirryin seisomaan ja sain toiset 5 onnistunutta eteentuontia. Hyvä Ihku! Aikaanoihin 10 noutoon meni n. 1 min 50s.

Uusin session vielä breikin jälkeen ja edistystä tapahtui. Nyt 11 nostoa 1 min 30s aikana, aluksi nämäkin kyykkien.

Hienot treenit, mutta vaikeaa oli!

Tokottelun jälkeen siirryin takaisin viheriölle, johon tein n. 330 askeleen jäljen, kolmella ensimmäisellä suoralla esineet, kulmat v- o piikki - v - v. Tyhjiä maksimissaan 30 peräkkäin. Alussa ja esineillä kissanruoka, maassa eukanuba ja esineiltä lähdöissä natural menu.

Alku lähti hitaasti mutta ihan tarkasti. Märällä Ihku nosteli takajalkojaan, mutta jatkoi. Koko matkan aikana pari n. 1s mittaista viettikatkoa, muuten sujuvaa. Ajoittain valui hieman jäljen sivuun, mutta näissäkin nenu pysyi maassa ja korjasi nameille. Esineet huomasi, kahta ensimmäistä puri hieman, mutta kolmannen ilmaisu sujui jo ilman maistamista. Kerran valui lonkalle, mutta korjasin tämän. Esineiltä lähdössä varasti ekalla kerralla, mutta sitten pysyi, kun itse muistin varmistaa asian. Lähdöt hyviä, nenä tiiviisti maassa. Kulmat sujuivat hyvin, mutta en ollut muistanut painaa kohtia kovinkaan tarkasti mieleeni, joten olin itse myöhässä. Kerran valui puoli mittaa suoran kulman yli. Tyhjät sujuivat varsinkin lopussa tosi kivasti. Loppukupin ilmaisi n. 1m ennen kuppia. Tähän korjaus ja hyvä loppu. Syömisen jälkeen vielä wubba-leikkiä, joka oli Ihkusta niin ihanaa!