Eilen Outin oppien jälkeen kävimme Kangasalantien Valintatalolla BH-kenraaleissa. Vastaan tuli ensin villakoira ja het sen jälkeen leonbergi-uros! Ihku oli aika jähmeänä molempien kohdalla, mutta ei murinaa ja liikkumisen tahti pysyi aika hyvänä. Palasin takaisin ja huomasin, että em. koirien ihmiset olivat jääneet juttelemaan. Loistavaa! Pääsin luvalla ohittamaan leonbergin vielä molempiin suuntiin! Ensin olin koirien välissä, mutta paluussa Ihku jäi leonbergin puolelle ja selvisi hyvin, vaikka toinen TUIJOTTI! ja etäisyyttä oli vain 1,5-2m!

Tämän jälkeen vielä kaupan edessä odotteluharkka. Hyvin sujui sekin! Kävin jopa ihan oikeasti siellä kaupassa...

Iltapäivälenksulla kävelin Ursulan ja Iihkalin kanssa Niihaman kentälle. Vastaan tuli ärjyvä Mr. Rottweiler, mutta Ihku oli aivan cool! Ei murinaa... vain hieman ripeämpiä askelia. Kentällä ohitimme myös valtavan kokoisen bullmastifiin muutaman metrin päästä ja tässä vaiheessa Ihku vain loikki, jotta "Treenaan! Jee!" Ulda odotti aidassa.

Alkuun palkkasin taas nanskalla kontaktista, istumisesta ja maahanmenosta ja kun homma vaikutti hyvältä lähdin liikkeelle. 15 askelta ja käännös vasemmalle, jossa 80 askeleen suora! Perusasento, jossa Ihku painui hieman ohi. Tästä korjaus n. 10 askelta, pa ja hillitön frisbilä-leikki! Pari kertaa Ihkun kontaktissa oli pieni rikko n. 60-80 askeleen tienoilla, mutta koska jatkoin vain matkaani välittämättä tästä, koirakin jatkoi! Upeeta! Mullonmaailmanhienoinpikkuporokoirapoika!