Ihku teki hyvän 2 min paikkaistumisen. Hiukan ilman haistelua, ei muuta.

Paikkamakuussa alasmeno oli aavistuksen hidas pitkän odottamisen jälkeen. Makasi rauhassa tassuja liikuttamatta. Maanantaina ilmennyttä lonkka-asennon poikastakaan ei nähty. Mutta... koira haistelee ajoittain maata. Tätä täytyisi nyt treenata luopumisen kautta! Loppasento hyvin, ja koira palkittui molemmissa sessioissa hyvin kehuista.

Omassa treeniosuudessa viritin Ihkun ensin possunkorvalla. Seuraaminen innokasta, mutta kontakti oli hiukan häilyvää vähän väliä. Treenin puutetta. Käännökset hyviä, juoksuosuus aavistuksen nihkeää, mutta se ei välttämättä näkynyt edes ulospäin. KUitenkin kontarktitreeniä ja nopeuden vaihdoksia treenattavaksi.

Seuruun jälkeen siirryin hyppynoutoon. Käytössä punainen muovikapula. Ihku oli innokas, mutta ohitti esteen paluussa, sillä ajautui esteen takana vinoon. Loppuasento edessä ok, peruasentoon varasti!

Siirryin kuitenkin kehujen jälkeen luoksetuloon, jossa jätin koiran istumaan. Lähti hyvin, mutta sai maasta jonkun hajun ja hidasti rajusti, mutkasi ja mutkasi ja sitten muisti mut, ja kiihdytti. Naksautin kiihdyttämisestä ja palkaksi possunkorva pakoon juosten.

Jep. Harjoittelun puute näkyi heti liikkeissä, mutta se mikä oli positiivista, oli että koira oli todella innokas ja vaikka paikalla oli todella paljon hajuja, se halusi tehdä töitä mun kanssani. Se myös palkittui kaikista välikehuista tosi hyvin ja niinpä treeni oli kannattava!

Varsinaisen kokeen jälkeen tein vielä noutoja Sarin hetsatessa Ihkua. Nyt nouto palautuksena niin, että mä jätin kapulan matkalle. Hienoja suoritteita lukuunottamatta yhtä koirahäiriön hidastamaa. Lisäksi naksuttelin taas maahanmenoista ja näistä Sari sanoi, että ovat nopeutuneet. Olin hieman epäuskoinen, mutta kotona tsekkasin tilanteen vielä eteisen peilin edesää ja näin se vain on! Jihuuuu!